Vektis_Uitzoom_A04-7799faf0-275d-421b-bb70-62f764115002.jpg
Zorgverzekering 22-09-2017

Vektis lanceert 2 nieuwe labels: Vektis Streams en Vektis Intelligence

Vanaf donderdag 21 september werkt Vektis vanuit 2 nieuwe labels: Vektis Streams en Vektis Intelligence. Vektis Streams zorgt voor bouwstenen en standaarden om de zorginkoop en declaratie in de zorg soepel en efficiënt te laten verlopen. Deze processen leveren waardevolle data op. Vektis Intelligence combineert deze data met andere data en geeft inzicht in het gebruik van de zorg over de gehele breedte. Voor het verleden, heden en de toekomst. Zo kunnen zorgpartijen op basis van deze inzichten de juiste keuzes maken voor goede zorg.

Vektis wil voorop lopen bij de ontwikkelingen in de informatiedienstverlening, om ook op de lange termijn optimaal aan te sluiten bij wat de zorg nodig heeft. Om dit goed te verankeren in het dagelijkse werk en de dienstverlening meer focus te geven werkt Vektis nu vanuit de 2 labels. In dit filmpje en op www.vektis.nl legt Vektis uit wat dit concreet voor de zorg en professionals in de zorg betekent.

Vanuit deze inhoudelijke verandering heeft Vektis een nieuw uiterlijk in de vorm van een nieuw logo en een nieuwe stijl, met andere kleuren en beelden. Alle uitingen zijn hierop aangepast, of worden het komende jaar aangepast. Vektis levert nog steeds dezelfde producten als klanten gewend zijn. Wel werkt de organisatie aan verbeteringen en vernieuwingen van de producten. Vektis geeft het komende jaar verder invulling aan de inhoudelijke verandering.

Vektis is het business intelligence centrum voor overheden, zorgverzekeraars, zorgaanbieders, de wetenschap en andere partijen die de zorg verder willen verbeteren.