Vacature senior beleidsadviseur Stelsel en Verzekeren

 

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een nieuwe collega (m/v) die met een team van acht collega’s wil bijdragen aan het verstevigen van de positie van zorgverzekeraars in het stelsel. De Ambitie 2025 van de zorgverzekeraars is daarbij leidend. Het team Stelsel en Verzekeren heeft drie primaire aandachtsgebieden: het Nederlandse zorgstelsel en de rol van de zorgverzekeraars hierin, juridische zaken en risicoverevening. Als senior beleidsadviseur Stelsel en Verzekeren regisseer en coördineer je de werkzaamheden van het team en help je bij de uitvoering op alle disciplines. Samen met het team stuur je via een werkagenda voor de komende jaren doelgericht op resultaat.


Wat vragen wij?
Voor deze functie zoeken wij iemand met academisch werk- en denkniveau en een afgeronde WO-studie in bijvoorbeeld algemene economie of gezondheidswetenschappen. Je hebt verder bewezen kennis van en ervaring met het Nederlandse zorgstelsel, affiniteit met de risicoverevening en kan de financieringsstromen in de Zvw en de Wlz doorgronden.

Wij verwachten dat je als ambassadeur namens ZN en haar leden kan optreden. Van belang is dan ook je gevoel voor politieke verhoudingen en je inzicht in bestuurlijke en organisatorische processen. Belangrijk element van de functie is dat je relevante ontwikkelingen voor beleid volgt en analyseert. Je bent proactief, innovatief en houdt contact met zorgverzekeraars en externen, zoals het ministerie van VWS, de Nederlandse Zorgautoriteit, De Nederlandsche Bank, het CPB en het SCP.

Je bent een teamspeler die zowel intern als extern gericht is op samenwerking en ook anderen hiertoe kan aanzetten, door voorbeeldgedrag, het opbouwen van goede werkrelaties en constructieve feedback. Verbinden, vertrouwen en vernieuwen sluiten naadloos bij jou aan. Je werkt gestructureerd, bent resultaatgericht en kunt projectmatig werken in een complexe omgeving. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en uitstekende lobbyvaardigheden.
 

Wat bieden wij?
Wij bieden een collegiale en dynamische werkomgeving in een modern ingericht gebouw in het groen aan de rand van Zeist. Wij hebben een open en informele cultuur, een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Het gaat om een fulltime dienstverband van 36 uur per week, te beginnen voor één jaar. Daarna is verlenging of omzetting in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mogelijk. Wij schalen afhankelijk van opleiding en ervaring in. Deze functie heeft als aanloop salarisschaal 12 en als norm salarisschaal 13 (salaris range lopend van € 3.840 tot € 6.657 bruto per maand).


Meer info?
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je bellen met Cyrille de Jong (manager): telefoonnummer (06) 420 87 755.
Meer informatie kun je vinden in het functieprofiel met competentieset voor de functie senior beleidsadviseur.

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Elisa van den Akker via vacature@zn.nl of telefoonnummer (030) 698 82 88. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Solliciteren?
Doe dit uiterlijk vrijdag 21 december 2018; via onderstaande button; voeg jouw motivatie en CV toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie waarderen wij niet.