Vacature beleidsadviseur geestelijke gezondheidszorg


Wie zoeken wij?

Voor ons team geestelijke gezondheidszorg (GGZ) zoeken wij een beleidsadviseur (m/v) voor drie á vier dagen (24-32 uur per week). Voor deze parttime functie vragen wij iemand met drie tot vijf jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de GGZ-sector. Daarbij is het van belang dat je ervaring hebt met het inzichtelijk maken van de kwaliteit van geleverde zorg. Je werkt als beleidsadviseur op het knooppunt van het overleg met de zorgverzekeraars en met vertegenwoordigers van zorgaanbieders, patiënten, consumenten en overheid. In deze beleidsfunctie volg je de ontwikkelingen binnen de eigen beleidsterreinen en anticipeer je daarop. Je behartigt de belangen van zorgverzekeraars bij relevante stakeholders. Voor deze functie zoeken wij kandidaten die ervaring en/of affiniteit hebben met complexe zorgthema’s. Je voelt je aangetrokken tot onze Ambitie 2025. Verbinden, vertrouwen en vernieuwen sluiten naadloos bij jou aan.

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en politiek-bestuurlijke sensitiviteit.
  • Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in een team functioneren.?
  • Je bent zowel intern als extern gericht op samenwerking?
  • Je bent analytisch en het feitelijk onderbouwen van complexe vraagstukken gaat je eenvoudig af
  • Je laat je niet snel uit het veld slaan en als een ingeslagen weg niet effectief blijkt, ben je in staat om op creatieve wijze met alternatieven te komen.

Ben je daarnaast ook betrokken bij en  heb je gevoel voor sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen en bestuurlijke verhoudingen?  En heb je een brede interesse in het zorgverzekeringsveld? Dan ben jij misschien de nieuwe collega waar we naar op zoek zijn!

Wat bieden wij?
Wij bieden een collegiale en dynamische werkomgeving in een modern ingericht gebouw in het groen aan de rand van Zeist. Wij hebben een open en informele cultuur, een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Het gaat om een parttime dienstverband voor 24-32 uur per week. In eerste instantie een tijdelijke functie, te beginnen voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren is op termijn een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk. Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 3.347 en € 5.956 bruto per maand. Deze salarisrange is gebaseerd op een fulltime dienstverband (36 uur) en afhankelijk van opleiding én ervaring.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Het GGZ-dossier heeft op dit moment prioriteit binnen ZN. Als de situatie erom vraagt, zullen we jouw kennis en kwaliteiten inzetten op een ander beleidsterrein binnen de organisatie.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je bellen met Cyrille de Jong (manager), bereikbaar via telefoonnummer (06) 420 87 755. Verder vind je ook informatie in het functieprofiel ‘beleidsadviseur’ en de bijbehorende competenties.

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Elisa van den Akker (HRM) via vacature@zn.nl of (030) 698 82 88. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteren?
We vragen je te solliciteren voor donderdag 10 januari 2019. Gebruik daarvoor onderstaande button; voeg jouw motivatie met CV toe en richt dit aan Cyrille de Jong.