Beleidsadviseur Langdurige Zorg met ervaring in de uitvoering van zorgprocessen en ICT

Het team langdurige zorg zoekt versterking! Word jij onze nieuwe collega?

Zorgverzekeraars Nederland (ZN) houdt zich bezig met de ontwikkeling en verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg. De verschillende teams binnen onze organisatie vervullen hierin een belangrijke rol. Het team Langdurige Zorg van ZN behartigt de belangen van de zorgkantoren waardoor zij hun rol in de Wet langdurige zorg (Wlz) kunnen uitvoeren. Daarvoor coördineert het team de beleids- en uitvoeringsactiviteiten van de zorgkantoren en vertegenwoordigt dit team de zorgkantoren in overleggen met externe partijen zoals het ministerie van VWS, NZa en de brancheorganisaties in de langdurige zorg.

Wat zoeken wij?
Het team Langdurige Zorg  is op zoek naar een fulltime beleidsadviseur (m/v) met ruime ervaring in de ICT en uitvoering van zorgprocessen. Door ontwikkelingen op uitvoering zoals o.a. het Actieprogramma iWlz, overhevelingen vanuit de Wmo naar de langdurige zorg en de invoering van de kwaliteitskaders binnen de langdurige zorg is er extra capaciteit nodig. Het team Langdurige Zorg kan de zorgkantoren daardoor nog beter ondersteunen om hun veranderende rol vorm te geven.

Wie zoeken wij?
Herken jij jezelf in de volgende beschrijving, dan komen wij graag in contact met jou!

Je bent initiatiefrijk, resultaat- en samenwerkingsgericht. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent nieuwsgierig en zoekt de vraag achter de vraag. Je bent in staat om binnen de kaders zelfstandig doelen te stellen en deze te realiseren. Je hebt aantoonbare kennis van en inzicht in registraties en operationele processen bij zorgkantoren en zorgaanbieders (zoals zorgleveringen en declareren). Je hebt ervaring in de uitvoering en hebt meerdere ICT-projecten succesvol afgerond.

Voor deze functie geldt dat je het vermogen moet hebben om je én op je dossiers te richten én in verbinding te staan met je collega’s en de leden. Dit is nodig voor het vormgeven en uitvoeren van een samenhangende beleidsvisie . Daarnaast is het van belang dat je beschikt over politiek-bestuurlijke sensitiviteit. Tenslotte heb je een academisch werk- en denkniveau en voel je je aangetrokken tot onze Ambitie 2025; verbinden, vertrouwen en vernieuwen sluiten naadloos bij jou aan.

Wat bieden wij?
Wij bieden een collegiale, informele en dynamische werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen vanuit ons moderne, transparante gebouw in het groen aan de rand van Zeist. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en OV. Bij ZN werken ongeveer 85 gedreven professionals in een open en informele cultuur. Er is een platte organisatiestructuur en de lijnen zijn kort.

ZN heeft een uitstekend pakket primaire en secundaire voorwaarden, inclusief een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Voor deze vacature geldt een fulltime dienstverband (= 36 uur per week). De normsalarisschaal van deze functie is salarisschaal 12 (aanloopschaal 11). Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Salarisindicatie: minimaal € 3.281,00 tot maximaal € 5.839,00 bruto per maand.

Langdurige zorg heeft op dit moment een hoge prioriteit binnen ZN. Als de situatie erom vraagt, zullen we jouw kennis en kwaliteiten inzetten op een ander beleidsterrein binnen onze organisatie.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Nicolette van Haastrecht (manager), bereikbaar via telefoonnummer 06-111 27 745 of Charlotte de Schepper (senior beleidsadviseur) 06 – 547 26 712. Ook vind je meer informatie over de functie beleidsadviseur in het (standaard) functieprofiel en de daarbij behorende competenties voor beleidsadviseur.

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met team HRM via vacature@zn.nl of telefonisch via nummer (030) 698 82 88. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Solliciteren?
Doe dit uiterlijk vrijdag 8 februari 2019; via onderstaande button; voeg jouw motivatie en CV toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.