Senior Beleidsadviseur bij team Langdurige Zorg


Het team Langdurige Zorg (Wlz) zoekt versterking! Word jij onze nieuwe collega?

De ontwikkelingen in de langdurige zorg (Wlz) zijn een belangrijk maatschappelijk gegeven en daarmee ook een politiek actueel thema. Het team langdurige zorg van ZN ondersteunt de zorgkantoren om deze ontwikkelingen vorm te geven en behartigt op vele terreinen de belangen van de zorgkantoren. We werken continue samen met de zorgkantoren en onze stakeholders aan het verder verbeteren van de kwaliteit van zorg voor cliënten, zowel voor ouderen als gehandicapten.

Toekomstbestendige ouderenzorg, een sterke en aantrekkelijke arbeidsmarkt voor deze sector en samenwerking over de schotten heen (WMO, ZVW en WLZ) zijn belangrijke thema’s voor de toekomst. Onderwerpen waaraan wij werken, zijn bijvoorbeeld de zorginkoop en kwaliteit, klantondersteuningzorg thuis, het PGB proces en de implementatie van het PGB portaal. Ook de financiën vormen een belangrijk aandachtspunt, met name de beheerskosten en het inkoopbudgetverdeelmodel van de zorgkantoren.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega voor onze vacature senior beleidsadviseur (m/v) die affiniteit heeft met de zorg en in het bijzonder langdurige zorg. In de rol van senior beleidsadviseur ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en afstemming van de inhoudelijke werkzaamheden binnen het team Langdurige Zorg. Je bent een inhoudelijke sparringpartner voor teamleden en ondersteunt je collega’s in woord en daad bij de behandeling van complexe, strategische vraagstukken. Dit doe je op een plezierige, heldere en gestructureerde manier.

Daarbij ben je een spin in het web voor de commissie Wlz, bestaande uit de directies van de zorgkantoren. Ook voor hen ben je een belangrijke sparringpartner en adviseur.

Als senior beleidsadviseur behandel je in overleg met het team, de manager, de directeur Zorg zelfstandig (strategisch/politiek) zwaardere en complexe aandachtsgebieden. Je hebt frequent contact met onze stakeholders zoals de NZa, Actiz, VWS, enzovoorts.

Als senior beleidsadviseur kun je zowel intern als extern mensen verbinden en behaal je daarbij de gewenste resultaten. Je hebt proactief contact met externe relaties en richt je op een optimale belangenbehartiging van de leden. Je bent resultaatgericht en houdt het overzicht op jouw eigen beleidsterreinen. Daarbij verbind je deze waar nodig met de aandachtsgebieden van de andere teams binnen onze organisatie. Je kunt als senior de strategische beleidsvorming in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving beïnvloeden.

Voor deze functie is een academisch werk- en denkniveau vereist.

Meer info?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je bellen met Nicolette van Haastrecht, manager (030 698 82 90) of bij haar afwezigheid Wout Adema, directeur Zorg (030 698 83 79). Verder vind je ook informatie in het functieprofiel ‘senior beleidsadviseur’ en de bijbehorende competenties.

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met team HRM via vacature@zn.nl of telefoonnummer (030) 698 82 88. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Wat bieden wij?
Wij bieden een collegiale, informele en dynamische werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen vanuit ons moderne, transparante gebouw in het groen aan de rand van Zeist. Het kantoor is goed bereikbaar met auto en OV. Bij ZN werken ongeveer 95 gedreven professionals in een open en informele cultuur. Er is een platte organisatiestructuur en de lijnen zijn kort.

ZN heeft een uitstekend pakket primaire en secundaire voorwaarden, inclusief een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Voor deze vacature geldt een fulltime dienstverband (= 36 uur per week), te beginnen voor één jaar. Daarna is verlenging of omzetting in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mogelijk. De normsalarisschaal van deze functie is salarisschaal 13 (aanloopschaal 12). Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Salarisindicatie: minimaal € 3.840,00 tot maximaal € 6.657,00 bruto per maand.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.