Vacature adviseur fraudebeheersing

Het team Controle en Fraudebeheersing zoekt versterking! Word jij onze nieuwe collega?

Wie zoeken wij?

Herken jij jezelf in de volgende beschrijving, dan komen wij graag in contact met jou!

Wij zoeken een enthousiaste collega die affiniteit heeft met de zorg in het algemeen en bestrijding van zorgfraude in het bijzonder. Je beschikt over een ‘hands-on’ mentaliteit en hebt plezier in het aanpakken van beleidsmatige vraagstukken. Als adviseur fraudebeheersing breng je de samenwerking van zorgverzekeraars op beleidsmatig vlak continu verder. Je creëert de juiste randvoorwaarden voor zorgverzekeraars om fraude effectief aan te kunnen pakken o.a. door lobby op wet- en regelgeving. Je bent vertegenwoordiger van zorgverzekeraars in landelijke beleidsoverleggen, zoals de Taskforce Integriteit Zorgsector en spant je daarbij op verbindende wijze in voor de belangen van zorgverzekeraars en zorgkantoren. Daarnaast verricht je operationele en coördinerende taken binnen het Kenniscentrum Fraudebeheersing in de zorg van ZN. Hierin verwerk je, samen met je directe collega, fraudeonderzoeksignalen van zorgverzekeraars en ketenpartners zoals de Inspectie SZW, de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en de Nederlandse Zorgautoriteit. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van overleggen en gezamenlijke onderzoeken van zorgverzekeraars. Een andere belangrijke taak is het faciliteren van de operationele samenwerking van zorgverzekeraars met ketenpartners. Voor deze functie is een HBO+/ academisch werk- en denkniveau vereist.

Wat vragen wij?

Wij verwachten van jou als nieuwe collega dat je als ambassadeur namens ZN en haar leden kan optreden en in staat bent om te verbinden. Je hebt aantoonbare affiniteit met het onderwerp fraudebeheersing (in de zorg) en hebt tenminste 3 tot 5 jaar werkervaring. Je kunt (bestuurlijke en politieke) belangen inschatten en afwegen, informatie snel en nauwkeurig verwerken en helder overbrengen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een collegiale, informele en dynamische werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen vanuit ons moderne, transparante gebouw in het groen aan de rand van Zeist. Ons kantoor is goed bereikbaar met auto en OV. Bij ZN werken ongeveer 85 gedreven professionals in een open en informele cultuur. Er is een platte organisatiestructuur en de lijnen zijn kort.

ZN heeft een uitstekend pakket primaire en secundaire voorwaarden, inclusief een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Voor deze vacature geldt een fulltime dienstverband  (=36 uur per week), te beginnen voor één jaar. Daarna is verlenging of omzetting in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mogelijk. De normsalarisschaal van deze functie is salarisschaal 11 (aanloopschaal 10). Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Salarisindicatie: minimaal  € 2.921,00 tot maximaal € 5.322,00 bruto per maand.

Vanwege de aard van deze functie en de vertrouwelijkheid die daarmee gemoeid is, zal om een Verklaring Omtrent Gedrag worden gevraagd

Meer info?
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je bellen met Cyrille de Jong (manager): telefoonnummer (06) 4208 77 55. Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met team HRM via vacature@zn.nl of telefoonnummer (030) 698 82 88. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Bij gelijke geschiktheid geven wij voorrang aan interne kandidaten.

Solliciteren uiterlijk maandag 24 juni 2019

Doe dit uiterlijk maandag 24 juni 2019; via onderstaande button; voeg jouw motivatie en CV.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.