Vacature project consultant kwaliteit


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een project consultant kwaliteit die ons komt versterken op het strategisch inhoudelijke  gedeelte van het  Programma Kwaliteit. Het Programma Kwaliteit wil zowel voor de zorgverzekeraars als op landelijk niveau een impact geven aan een duurzame beweging naar transparantie voor alle verzekerden.

 Een substantieel deel van de werkzaamheden zal bestaan uit het verder ontwikkelen en benutten van al beschikbare informatie (uit kwaliteitsregistraties en declaratiegegevens) om daarmee de registratielast voor kwaliteitsindicatoren te verminderen en meer zicht te krijgen op doelmatigheid en kwaliteit van zorg.

Wat vragen wij?
Wij zoeken voor deze afwisselende functie een fulltime (36 uur) ervaren medisch professional met aantoonbare ervaring in het opstarten/uitvoeren van nieuwe initiatieven op het gebied van op data gebaseerde transparantie van kwaliteit van de zorg. Het is van belang dat je een analytische insteek kiest en daarnaast gebruik maakt van je inventieve ideeën. Je bent in staat om grenzen te verleggen, te vernieuwen vanuit de helicopterview en via de medische inhoud. Jouw gesprekspartners zijn medisch professionals en (medisch) specialisten.

Jouw profiel

  • Verbinden, vertrouwen en vernieuwen sluiten naadloos bij jou aan

  • Je bent communicatief sterk

  • Je hebt ervaring als strategisch adviseur met een academisch werk- en denkniveau

  • Promotieonderzoek of MBA heeft onze grote voorkeur

  • Je hebt 8 jaar relevante werkervaring

              

Kwaliteit in de zorg
Zorgverzekeraars zetten zich in om kwalitatief goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor alle verzekerden te garanderen gericht op het bevorderen van gezondheid en kwaliteit van leven. De verzekerde staat hierbij centraal.

In het Programma Kwaliteit wordt samengewerkt om informatie over de kwaliteit van de zorg inzichtelijk te maken. Vanuit het Programma zetten we duidelijk en effectief in op de transparantie van betekenisvolle kwaliteitsinformatie (met name uitkomstindicatoren uit kwaliteitsregistraties) en op een toekomstbestendige ICT-infrastructuur.

Zorgverzekeraars gebruiken die informatie om de patiënt te informeren en om in gesprek te gaan met zorgprofessionals over de kwaliteit. De scope van het Programma Kwaliteit  is zorg breed: met name medisch specialistische zorg, maar ook  langdurige zorg, eerstelijnszorg en GGZ.

Vanuit het Programma is er intensieve samenwerking met andere partijen zoals vertegenwoordigers van patiënten, zorgaanbieders, kwaliteitsregistraties en andere koepelpartijen.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een collegiale, informele en dynamische werkomgeving. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een meerkeuzesysteem, zijn onderdeel van ZN. Daarnaast vindt onze organisatie het van belang om een goede balans te hebben tussen werk en privé en biedt ZN de mogelijkheid om tijd- en plaat onafhankelijk te werken.

Het gaat om een fulltime dienstverband te beginnen voor bepaalde tijd. Afhankelijk van ontwikkelingen binnen de branche, de ontwikkeling van de projectportfolio en het functioneren, behoort omzetting naar onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Voor de functie geldt dat ZN afhankelijk van opleiding en ervaring  inschaalt.

Meer info?
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je bellen met Sytske de Vries (Programmamanager Kwaliteit: telefoonnummer (030) 698 83 11.

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Elisa van den Akker (HRM) via vacature@zn.nl of (030) 698 82 88. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteren?
Doe dit uiterlijk vrijdag 1 februari 2019; via onderstaande button; voeg jouw motivatie en CV toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie waarderen wij niet.