Vacature-4b1c3ac5-c193-41c2-8da3-f7daa7173d31.jpg
Medisch specialistische zorg 21-04-2021

Vacature programmamanager dure geneesmiddelen

Zorgverzekeraars Nederland zoekt voor het team Dure Geneesmiddelen een ervaren Programmamanager met uitstekende verbindende kwaliteiten.

Het ZN bureau werkt intensief samen met de zorgverzekeraars aan de betaalbaarheid, de beschikbaarheid en kwaliteit van dure geneesmiddelen, die worden gebruikt in de ziekenhuiszorg. Deze samenwerking wordt de komende jaren verder geïntensiveerd.

De programmamanager beschikt over gedegen kennis van het dossier dure geneesmiddelen (DGM). Hij/zij is verantwoordelijk voor het meedenken over en het uitzetten plus verwoorden van het geneesmiddelenbeleid. De programmamanager geeft leiding aan een groeiend team, is in staat heldere doelen te stellen en vervult een verbindende rol binnen het DGM-team en met andere teams binnen ZN. Een van de andere taken is het participeren in diverse landelijke overleggen met andere koepelorganisaties en partners, waaronder de NZa, NVZ, FMS, NFU en VWS. Daarbij treedt de programmamanager op als belangenbehartiger voor de zorgverzekeraars, die hij/zij in deze overleggen vertegenwoordigt.

Solliciteren is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 7 mei 2021. Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.