vacature teamwork internetformaat-4053a200-325b-4c34-a430-44988c51a62d.jpg
Zorgverzekering 28-02-2023

Vacatures voor twee secretaresses

Zorgverzekeraars Nederland zoekt twee secretaresses. De vacatures zijn bij het team Informatiebeleid en Uitvoering (24 uur) en bij het team Dure Geneesmiddelen (24-32 uur).

Ons secretariaat bestaat uit meerdere secretaresses die allen zijn toegevoegd aan een of meerdere beleidsteams. Iedere secretaresse heeft een eigen takenpakket en een vaste groep adviseurs die zij of hij ondersteunt. Als secretaresse kun je ook op andere onderwerpen of voor andere teams ingezet worden. Ook zijn secretaresses achtervang voor elkaar.

Als secretaresse bij ZN ben je verantwoordelijk voor het beheren van de agenda’s, coördineren van activiteiten en het plannen van afspraken. Je hebt overzicht en denkt proactief mee bij uitvoering van taken van adviseurs en manager(s). De secretaresse is eerste aanspreekpunt voor interne klanten, onze leden en externe stakeholders. Je beantwoordt e-mails zelfstandig of in overleg met adviseurs, organiseert en bereidt (online) vergaderingen/bijeenkomsten voor, zorgt voor adequate follow-up hiervan en ondersteunt beleidsadviseurs.

Uitgebreide informatie over deze vacatures staat op onze website. Solliciteren kan tot uiterlijk op 20 maart aanstaande.