Medisch specialistische zorg

Vacature beleidsadviseur Medisch Specialistische Zorg/Acute Zorg

Zorgverzekeraars Nederland zoekt een ervaren beleidsadviseur die het team Medisch Specialistische Zorg/Acute zorg kan versterken. Samen met een collega ben je eerstverantwoordelijke binnen ZN voor het strategisch onderwerp acute zorg.

Deze nieuwe collega heeft de ambitie om het verschil te maken bij het toekomstbestendig organiseren van de acute zorg in Nederland. Je primaire aandachtsgebieden zijn acute zorg in algemene zin, ambulancezorg en zittend ziekenvervoer. Als beleidsadviseur ontwikkel je beleid en beïnvloed je samen met onze leden de strategische besluitvorming in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving.

Je komt terecht in een team waarvan de sfeer collegiaal is en waar de teamleden goed kunnen samenwerken. Thema’s waar dit team aan werkt, zijn onder meer de uitvoering van het Integraal Zorgakkoord (IZA), inrichting van het MSZ-landschap inclusief acute zorg, zorgcoördinatie, ambulancezorg en IC-zorg.

Uitgebreide informatie over deze vacature staat op onze site. Solliciteren kan tot uiterlijk op 14 augustus aanstaande.

Uitgelichte artikelen

Bekijk alle berichten
Gehandicapte man krijgt hulp bij het eten
Langdurige zorg

Reactie zorgkantoren op uitspraak hoger beroep inkoop gehandicaptenzorg

De rechter heeft vandaag uitspraak gedaan in het hoger beroep dat de VGN en aanbieders van gehandicaptenzorg aanspanden tegen zorgkantoren*. Dit hoger beroep ging over elementen uit het inkoopbeleid voor langdurige zorg. De rechter geeft aan dat (een aantal onderdelen uit) dit inkoopbeleid van de zorgkantoren moet worden aangepast. Zorgkantoren gaan de komende dagen met de uitspraak en de toelichting aan de slag.

Gesprek tussen arts en patient

Zorgverzekeraars passen machtigingsbeleid voor tertiaire borstreconstructie na borstkanker aan

Zorgverzekeraars hebben besloten om vanaf 2024 het machtigingsbeleid voor een volledige tertiaire borstreconstructie na borstkanker gefaseerd aan te passen. Dit geldt voor de aanvragen binnen de gecontracteerde zorg, die voldoen aan de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar.

Wandelen in het bos

Reactie ZN op NOS berichtgeving foto’s bij borstreconstructie

Wij vinden het pijnlijk voor vrouwen, dat zij na een ernstige ziekte met ongewenste situaties zijn geconfronteerd. Medische foto’s worden door de arts gemaakt en verstuurd via Vecozo. Het beoordelen van medische foto’s wordt op een zorgvuldige en deskundige wijze gedaan door medewerkers die de juiste competenties hiervoor bezitten.

Bekijk alle berichten