Financieel medewerker

Het team Financiële Zaken zoekt versterking! Word jij onze nieuwe collega?
Zorgverzekeraars Nederland (ZN) houdt zich bezig met de ontwikkeling en verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg. Alle teams binnen onze organisatie spelen hierin een belangrijke rol, waaronder het team Financiële Zaken. Dit team bestaat uit vier teamleden en doet de complete financiële administratie van onze organisatie. Verder is het team verantwoordelijk voor de begroting, financiële rapportages, jaarrekening en adviseert het de directie van ZN over bedrijfseconomische zaken.

Wie zoeken wij?
Voor ons team Financiële Zaken zoeken wij een financieel medewerker (m/v) voor 32 tot 36 uur per week. Ben jij integer, goed met cijfers, bewaak jij met gemak termijnen en heb jij een hands-on mentaliteit met minimaal drie jaar werkervaring op een financiële afdeling? Communiceer je makkelijk en kun je goed samenwerken? En wil jij je graag verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Dan is deze functie wat voor jou!

Als financieel medewerker bereid je de betalingen voor en houd je je bezig met de digitale verwerking van de inkoopfacturen. Je zorgt voor de verkoopfacturen, je bewaakt de debiteurenpositie en rapporteert hierover aan de controller. Je boekt de dagelijkse mutaties in het bankboek. Hiernaast doe je samen met een teamcollega de salarisadministratie. Ook werk je ondersteunend voor de kwartaalafsluiting, je verwerkt declaraties, kas, dagelijkse post en andere voorkomende financiële taken. De controller is voor jou en de andere twee teamcollega’s het aanspreekpunt bij jouw dagelijkse taken.

Wat neem je mee?
Je bent enthousiast, gedreven en goed met cijfers. Je kunt zelfstandig administratieve taken binnen het team oppakken, waarbij je op het juiste moment de samenwerking met je directe collega’s zoekt. Je hebt ervaring met administratieve systemen, je kunt nieuwe programma’s snel gebruiken en je hebt uitstekende beheersing van Excel. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en je hebt relevante, aantoonbare recente werkervaring op financieel administratief gebied. Het is heel mooi als je (beginnende) ervaring met salaris administratie hebt of je dat je dit  snel kunt leren.

Wie zijn wij?
De branchevereniging Zorgverzekeraars Nederland (ZN) verenigt zorgverzekeraars en behartigt hun gezamenlijke belangen van alle zorgverzekeraars. Samen met onze leden werken wij aan kwalitatief goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor alle verzekerden. Wij zoeken de samenwerking met onder andere patiëntenorganisaties, verenigingen van zorgaanbieders en zorgprofessionals en de overheid. ZN ondersteunt zorgverzekeraars door hun belangen effectief te behartigen met collectieve dienstverlening vanuit een gemeenschappelijke visie. De kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen zijn belangrijk voor ZN en haar medewerkers. Bij ZN werken ongeveer 95 medewerkers.

Ons aanbod
Het gaat om een fulltime dienstverband (= 36 uur per week), 32 uur kan ook. Ons kantoor is goed bereikbaar met fiets, auto en OV. Wij bieden een collegiale en dynamische werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen in een modern ingericht gebouw in het groen aan de rand van Zeist. Wij hebben een open en informele cultuur, een platte organisatiestructuur met korte lijnen. ZN biedt de kans om te groeien in deze functie naar het niveau van een allround administrateur. Bijvoorbeeld op het gebied van salarisadministratie, rapportages en grootboekadministratie. Pak jij die kans?

Verder mag je rekenen op:

  • Een salaris tussen € 2.123 en € 2.767  bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van opleiding en ervaring. Je begint met een jaarcontract, daarna is bij goed functioneren verlenging of omzetting naar onbepaalde tijd mogelijk.
  • Een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een meerkeuzesysteem om daar voor een deel zelf invulling aan te geven. Denk bijvoorbeeld aan een goede pensioen- en reiskostenregeling en minimaal 24,5 vakantiedagen. Werk je liever meer dan 36 uur per week? Dan bouw je extra dagen op.
  • Fijne collega’s en een prima bereikbare werkplek midden in de bossen van Zeist. Deze centraal gelegen werkomgeving  is jouw vaste uitvalbasis. Komt het je een keer beter uit om thuis je laptop open te klappen, of begin je de werkdag graag eens wat eerder of later? Kwestie van even overleggen.​

Hebben we je interesse gewekt?
Wil jij als financieel medewerker bij Zorgverzekeraars Nederland aan de slag?  Stuur ons dan voor vrijdag 26 juni 2020 een gemotiveerde sollicitatie met CV via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel dan met Heroen van Ede (financieel controller) 030 698 82 14 mailen kan ook: h.van.ede@zn.nl

Voor algemene informatie over de vacature kun je terecht bij ons team HRM via nummer (030) 698 82 88 of per mail via vacature@zn.nl.

Goed om te weten

  • Een VOG maakt deel uit van de selectieprocedure.
  • Het kan zijn dat we je als onderdeel van de selectie vragen een online test in te vullen of om een op de functie gerichte, korte assessment te doen.

Solliciteren?
Doe dit uiterlijk vrijdag 26 juni 2020; via onderstaande button; voeg jouw motivatie en CV toe.

Zorgverzekeraars Nederland zoekt graag zelf haar kandidaten, dus deze vacature is géen uitnodiging tot acquisitie