Aanmelding voor Het Grote Zorgdebat van start

Wat zijn de ideeën van politieke partijen voor de toekomst van de zorg? Dit komt aan de orde tijdens Het Grote Zorgdebat op 13 november van 19.30 tot 21.00 uur. De aanmelding gaat van start op 11 oktober om 20.00 uur.

Iemand kijkt op smartphone en heeft papier op de schoot

Kandidaat Kamerleden gaan tijdens het debat met elkaar in gesprek over preventie, arbeidsmarkt, passende zorg en impact van de vergrijzing.

Het Grote Zorgdebat is vrij te volgen voor iedereen die zich betrokken voelt bij de gezondheidszorg in Nederland. Van zorgprofessional tot mantelzorger of gewoon geïnteresseerden in de Nederlandse zorg. Tussen 19.30 en 21.00 uur debatteren kandidaat Kamerleden met elkaar. U kunt het debat live bijwonen of online volgen.

Aanmelden kan via https://hetgrotezorgdebat.nl/ .

Uitgelichte artikelen

Bekijk alle berichten
Verpleegkundige en oudere wandelen buiten
Langdurige zorg

Regiomonitor capaciteitsplannen verschijnt februari 2024

De zorgkantoren en Zorgverzekeraars Nederland publiceren sinds december 2021 jaarlijks de regiomonitor verpleegzorg. De regiomonitor geeft per zorgkantoorregio een compleet beeld van de huidige én benodigde capaciteit van de verpleegzorg in Nederland. De Regiomonitor 2023 verschijnt in februari 2024.

Oudere meneer steekt zijn duim op
Langdurige zorg

Nieuw Generiek Kompas “Samen werken aan kwaliteit van bestaan” bevordert een open gesprek over kwaliteit van bestaan en samenwerking

Een krachtige alliantie van diverse partijen heeft het Generiek Kompas "Samen werken aan kwaliteit van bestaan" ontwikkeld. Dit Kompas voor ouderenzorg is gericht op het optimaliseren van het leven van individuen in verschillende zorgfases. Het Zorginstituut toetst het Kompas. Het is de verwachting dat het Generiek Kompas per 1 januari 2024 in werking kan treden.

Vrouw aan het werk in de apotheek

ZN Formulieren overzichtelijk te vinden op ZN.nl

Alle ZN Formulieren voor onder andere CieBAG en Farmacie zijn nu overzichtelijk te vinden op deze website. Gebruikers kunnen hier eenvoudig zoeken op bijvoorbeeld geneesmiddel of indicatie.

Bekijk alle berichten