Werken bij ZN: werken aan houdbare zorg

Werken bij Zorgverzekeraars Nederland betekent werken aan houdbare zorg waarin de persoon centraal staat. Dat is onze ambitie en er is veel werk te verzetten. Ook benieuwd naar hoe het is om bij ZN te werken?

Mensen gaan een gebouw uit en komen binnen

De branchevereniging Zorgverzekeraars Nederland (ZN) verenigt zorgverzekeraars en zorgkantoren en behartigt hun gezamenlijke belangen. Samen met de leden werkt ZN aan kwalitatief goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor alle verzekerden. Alle tien zorgverzekeraars in Nederland zijn lid van onze vereniging.

ZN zoekt en heeft intensieve samenwerking met o.a. patiëntenorganisaties, verenigingen van zorgaanbieders en zorgprofessionals en de overheid. ZN ondersteunt zorgverzekeraars door hun belangen effectief te behartigen met collectieve dienstverlening vanuit een gemeenschappelijke visie. ZN staat midden in het debat over de ontwikkeling, verbetering en betaalbaarheid van de Nederlandse gezondheidszorg.

De verschillende teams binnen ZN vervullen hierin een belangrijke rol. De kernwaarden ‘verbinden, vertrouwen en vernieuwen’ zijn belangrijk voor ZN en haar 115 medewerkers.

Openstaande vacatures

Werken bij Zorgverzekeraars Nederland betekent werken aan houdbare zorg waarin de persoon centraal staat.

Reageer uiterlijk op:­ 13-10-2023

Beleidsadviseur team Fraudebeheersing

Wil jij jouw ervaring met fraudebeheersing inzetten zodat zorgverzekeraars er beter voor kunnen zorgen dat zorggeld echt naar de zorg gaat? En werk jij graag zelfstandig terwijl je ook goed mensen en belangen met elkaar kunt verbinden? Het team Fraudebeheersing van ZN zoekt versterking - word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacature
Reageer uiterlijk op:­ 02-10-2023

Secretaresse

Het team secretaresses van ZN zoekt versterking! Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacature
Reageer uiterlijk op:­ 02-10-2023

Beleidsadviseur dure geneesmiddelen team Dure Geneesmiddelen

Het team Dure Geneesmiddelen (DGM) van ZN zoekt versterking! Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacature
Reageer uiterlijk op:­ 22-09-2023

Beleidsadviseur team Kwaliteit en Passende Zorg, met aandachtsgebied kwaliteitsregistraties

Het team Kwaliteit van ZN zoekt versterking! Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacature