Werken bij ZN: werken aan houdbare zorg

Werken bij Zorgverzekeraars Nederland betekent werken aan houdbare zorg waarin de persoon centraal staat. Dat is onze ambitie en er is veel werk te verzetten. Ook benieuwd naar hoe het is om bij ZN te werken?

Mensen gaan een gebouw uit en komen binnen

De branchevereniging Zorgverzekeraars Nederland (ZN) verenigt zorgverzekeraars en zorgkantoren en behartigt hun gezamenlijke belangen. Samen met de leden werkt ZN aan kwalitatief goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor alle verzekerden. Alle tien zorgverzekeraars in Nederland zijn lid van onze vereniging.

ZN zoekt en heeft intensieve samenwerking met o.a. patiëntenorganisaties, verenigingen van zorgaanbieders en zorgprofessionals en de overheid. ZN ondersteunt zorgverzekeraars door hun belangen effectief te behartigen met collectieve dienstverlening vanuit een gemeenschappelijke visie. ZN staat midden in het debat over de ontwikkeling, verbetering en betaalbaarheid van de Nederlandse gezondheidszorg.

De verschillende teams binnen ZN vervullen hierin een belangrijke rol. De kernwaarden ‘verbinden, vertrouwen en vernieuwen’ zijn belangrijk voor ZN en haar 115 medewerkers.

Openstaande vacatures

Werken bij Zorgverzekeraars Nederland betekent werken aan houdbare zorg waarin de persoon centraal staat.

Reageer uiterlijk op:­ 22-05-2023

Adviseur Zorg & Financiën – strategisch

Wil jij concreet bijdragen aan de betaalbaarheid en de houdbaarheid van de langdurige zorg in Nederland? Werk je graag in een hecht team en in een zeer mensgerichte organisatie?

Bekijk de vacature
Reageer uiterlijk op:­ 09-05-2023

Adviseur business control kwaliteitsregistraties

Wil jij bijdragen aan de toegankelijkheid, doelmatigheid en kwaliteit van de zorg in Nederland? Spreken financiële vraagstukken je aan? Wil jij je beleidsmatige en bestuurlijke vaardigheden verder ontwikkelen?

Bekijk de vacature
Reageer uiterlijk op:­ 10-05-2023

Beleidsadviseur Stelsel en Verzekeren

Het team Stelsel en Verzekeren van Zorgverzekeraars Nederland zoekt een nieuwe collega.

Bekijk de vacature

Secretaresse team Dure Geneesmiddelen

De selectieprocedure loopt.

Bekijk de vacature

Secretaresse team Informatiebeleid en Uitvoering

De selectieprocedure loopt.

Bekijk de vacature

Social media redacteur

De selectieprocedure loopt.

Bekijk de vacature